Samen met Frieda heb ik een analyse gemaakt van wat er allemaal speelde. Ze heeft me geholpen met het verwerken van “oud” verdriet en boosheid. Daarnaast heb ik een aantal opdrachten en testen gedaan: wie ben ik, wat past bij me en welke opleiding heb ik nodig. Frieda heeft mij heel erg geholpen mijn keuze te maken en een duidelijke koers te bepalen.

Vrouw 40Administratief medewerkster

Tijdens de coaching ben ik me meer bewust geworden van mijn manier van communiceren. Ik heb geleerd dichter bij mezelf te blijven en van daaruit dingen aan te geven zonder direct naar de ander te wijzen. Als iets me raakt, zeg ik wat ik moeilijk vind of waar ik last van heb. Ik geef duidelijk aan wat ik nodig heb in plaats van in discussie te gaan, mezelf te overschreeuwen of de aanval te kiezen. Hierdoor lukt het mij beter naar mijn collega’s te luisteren en te overleggen. Kortom, ik ben een prettiger mens geworden.

Vrouw 58Buurtwerker

Frieda is zeer correct in alle vormen van communicatie. Een echte professional. Geeft 100% vertrouwen. De gesprekken zorgen direct voor een vertrouwensband: veel diepgang, soms confronterend maar toch ook veilig en daardoor uiteindelijk verhelderend. Ze dwingt je om steeds te blijven zoeken en zelf antwoord te geven op wezenlijke vragen. Ik voelde me vrij in mijn zoektocht, maar wist me tegelijkertijd gesteund door een ervaren coach. En het resultaat mag er zijn: ik begin aan een nieuwe baan!

Man 45Projectontwikkelaar

Na een burnout stond ik voor de vraag of ik verder wilde in mijn huidige werkveld of het misschien over een totaal andere boeg moest gooien? Samen met Frieda ben ik op verkenning gegaan. Wat is belangrijk voor mij, zowel wat betreft werkinhoud, als ook sfeer en interesses naast het werk. Frieda staat altijd voor je klaar, luistert en weet door de juiste spiegeling helderheid te scheppen. Met behulp van haar brede netwerk voerde ik netwerkgesprekken. Ik kreeg uiteindelijk de kans voor een werkervaringsplek, die ik met beide handen aangreep. Een proeftuin om te verder te ontdekken en die mij uiteindelijk zelfs een nieuwe baan heeft gebracht.

Vrouw 31HRM adviseur

Het was vooral goed om de cirkel van faalangst te herkennen en daarbij stil te staan. Sommige lastige momenten kan ik daardoor enigszins waardenvrij bekijken, hetgeen heeft geleid tot meer zelfacceptatie en tevredenheid. Daarnaast lukt het me nu beter om vanuit goede zelfzorg betere keuzes te maken, zowel in mijn werk als in privésituaties.

Man 48Psychiater

Mijn trein was niet echt gaan rijden zonder de rails die ik samen met Frieda heb gelegd. In mijn gesprekken met haar is voor mij de basis gelegd. Maar ook door zelf hard te werken aan denkvragen en bijzondere opdrachten. Bij Frieda begonnen dingen voor mij te kantelen, geweldig om mee te maken. Ik heb haar leren kennen als niet veroordelend, hoogstens verbaasd soms als kwartjes bij mij wat laat vielen.

Vrouw 53Afdelingsmanager